syukor1

 

 

 

Sapphire 4 Star Master Dealer & Official Speaker PG000012 
Mahaguru Syukor Hashim & Jonaina Nordin
+6013-212 6999 (Syukor) & +6016-654 5005 (Jonaina)
FB: www.fb.com/syukorjonaina/ Blog: http://jutawanemas.com/v1/

Alhamdulillah, saya dan isteri bersyukur kerana berjumpa dengan Public Gold.

Pada mulanya kami cuma berminat menyimpan emas dan perak kerana menyedari potensi kenaikan harganya dalam jangka masa panjang. Setelah membuat perbandingan, kami dapati Public Gold mempunyai produk yang sangat banyak, berkualiti, harga yang jauh lebih murah dan terma jual beli yang sangat menarik berbanding kedai-kedai emas dan bank-bank di Malaysia.

Apa yang menarik, kami melihat Public Gold juga menawarkan peluang menjadi usahawan mereka. Jadi kami terus mengambil keputusan untuk menjadi agen Public Gold. Ramai rakyat Malaysia mencari-cari apakah pelaburan alternatif yang boleh mereka ceburi selain ASB, Tabung Haji, Unit Amanah dan Saham. Jadi, bila kami bercerita tentang emas dan perak, kesemua orang tertarik untuk mengetahuinya dengan lebih lanjut. 

Jadi, kami amat gembira dapat menyimpan emas dan perak dan dalam masa yang sama, menjadi usahawan emas dengan platform Public Gold. Setelah 9 tahun menyertai Public Gold, kehidupan kami banyak berubah. Dengan hanya berkongsi ilmu emas dan perak dengan orang ramai, kami memperolehi pendapatan 5 angka setiap bulan, mendapat tabung kereta, tabung banglo, percutian keluar negara setiap tahun. Ramai lagi agen-agen Public Gold turut menikmati pendapatan tambahan 4-5 angka sebulan dan saya percaya anda yang membaca testimoni ini juga boleh mendapat kelebihan ini jika menyertai business Public Gold.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

   Azizah Binti Hassan

 

 

 

Jade Triple Star Master Dealer & Official Speaker PG002052
Pn. Azizah Hassan a.k.a Mama 
+6019-650 5262 & +6019-434 9996
FB : www.fb.com/Aziegold

Alhamdulillah saya dianugerah kehidupan berharga, saya berbesar hati dapat berada dalam Public Gold kerana melalui Public Gold saya dapat berkongsi dengan orang ramai tentang kebaikan serta manfaat menyertai Public Gold, mereka dapat mengubah kehidupan mereka ke arah yg lebih baik dan selamat daripada terpedaya oleh skim2 yang tidak sepatutnya.

Di samping itu saya juga dapat berkongsi dengan orang ramai tentang pendapatan pasif yang mampu mereka jana melalui platform yang disediakan oleh Public Gold, di samping tabiat menyimpan emas sebagai kekayaan sebenar yang mampu membantu mengubah gaya hidup mereka dan keluarga ke arah yang lebih baik.

Saya setia bersama Public Gold sebagai penyimpan emas tegar sejak tahun 2008 lagi, dengan izin Allah saya berjaya bergelar Penceramah Rasmi Wanita Pertama Public Gold bermula pada tahun 2011 dan aktif sehingga kini. Saya akan konsisten dan terus berjihad memberi ilmu dan mendidik masyarakat mengenai emas dan cara yg betul utk meningkatkan kualiti ekonomi & kehidupan yg selesa bersama Public Gold.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

 Wazir2

 

 

Jade Double Star Master Dealer PG000436
Hj. Wan Mohd Wazir & Hj. Nurshihaziah 
+6017-9161916
FB: www.fb.com/tokeyemas999

Saya suka dengan gaya 'REDESIGNING PUBLIC GOLD' sekarang. Web baharu, pembungkusan emas baharu, harga baharu, imej baharu, perniagaan baharu (PG MALL & BARANG KEMAS AURORA), sistem mentor & mentee baharu, status SYARIAH baharu, rakan perniagaan strategik baharu, outlet baharu dengan disokong platform yang betul, syarikat yang betul, produk yang betul, sistem perniagaan yang betul, sifu-sifu yang betul dan yang yang terakhir adalah tiada yang secara kebetulan melainkan yang betul sahaja.

INI BARU BETUL-BETUL PERNIAGAAN YANG SERIUS & TERBAIK! Saya Pilih Public Gold!

______________________________________________________________________________________________________________________________________

 Hafizul  

 

 

Double Star Master Dealer PG000839
Hafizul Hakim Bin Mohamad Kerta & Aliffa Rafini Binti Abdullah
+6
019-888 4452 (Hafizul) / +6019-826 2200 (Aliffa)
FB : www.facebook.com/hafizul.hakim.999
Blog: www.publicgoldsarawak.com/ver2/

Public Gold merupakan satu konsep bisnes yang lengkap & ' memenuhi kriteria sebagai seorang pelabur emas dan peniaga emas. Kini Public Gold mempunyai capaian pelanggan yang lebih luas, bukan hanya untuk produk emas untuk pelaburan dalam bentuk dinar dan jongkong emas. Kini dengan adanya Aurora Italia, ia memberikan lebih banyak potensi sumber income kepada Dealer Public Gold. Kini Public Gold berkembang dengan pesat, establish di seluruh Malaysia dan melebarkan sayap ke Indonesia, Singapura dan Brunei Darussalam.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

    Mazlifah

 

 

Star Master Dealer PG034720
Mazlifah Binti Omar
+6
0134506989
FB :www.fb.com/mazlifahomar

SEBELUM MENGENALI PUBLIC GOLD (PG)
Aku adalah seorang surirumah yang hanya menjahit baju utk mencari pendapatan. Yang tak ada banyak masa utk menguruskan keluarga. Aku juga seorang yg negatif.

SETELAH MENGENALI PG
Aku mula mengenali PG pada awal tahun 2013. Aku menjadi dealer secara otomatik diatas pembelianku. Setelah mengenali PG hidup aku telah berubah sedikit demi sedikit hingga kini telah berubah 360 darjah.

Dari seorang yang takut berdepan dengan orang ramai, menjadi Official Speaker PG sekarang. Dari seorang yang goyang kaki baru dapat duit, menjadi seorang yang terbang merata utk menyampaikan ilmu dan dapat pasif income. Bebas masa dan bebas kewangan. Dari seorang yg tak pernah menyimpan, kini menjadi menyimpan tegar emas.

PG sesuai utk semua golongan masyarakat dari golongan yang kurang berkemampuan hingga la golongan yang mewah.

PG bukan sahaja syarikat jual beli emas tapi bagi diriku, PG juga adalah sebuah gedung ilmu yg banyak mengajar orang ramai bagaimana membuat perniagaan yg betul utk pasif income. Sentiasa memberi ilmu pada masyarakat agar tak mudah ditipu.

Public Gold adalah platform yang terbaik buat semua.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Adzlan1

 

 


Star Master Dealer PG008610
Muhamad Adzlan Bin Yusuf 
+6016 861 5184 

FB : 
www.fb.com/adzlanpage

Kali pertama saya memiliki emas fizikal keluaran Public Gold adalah pada 20 April 2011. Tujuan belian emas tersebut adalah sebagai simpanan jangka masa panjang sebelum saya mengambil keputusan untuk menjalankan perniagaan emas secara "part-time".

Terima kasih kepada Dato' Wira Louis Ng kerana membuka cawangan Public Gold di Kota Kinabalu pada tahun 2012. Warga Sabah khasnya tidak perlu lagi ke Semenanjung Malaysia untuk pengambilan stok emas. Alhamdulillah...

Saya dan isteri masih aktif berkongsi ilmu emas kepada orang ramai melalui seminar, blog dan penulisan. Disamping itu, saya juga mempunyai pengalaman selama 6 tahun melatih usahawan-usahawan emas di seluruh Malaysia.

Dengan platform bertaraf 5 bintang yang telah disediakan oleh Public Gold, saya yakin sesiapa sahaja boleh BERJAYA!

______________________________________________________________________________________________________________________________________

  NOR AZAH

 

 

 

Star Master Dealer PG028502
Ustazah Nor Azah Binti Ahmad
+6019 4289962
FB: www.fb.com/norazah.ahmad.5

Sekitar tahun 2010 lagi saya telah mula menyimpan  emas pelaburan atas keyakinan bahawa emas adalah aset fizikal ciptaan Allah yang sangat baik sebagai simpanan jangka panjang. Alhamdulillah setelah terjumpa blog Tuan Mohd Zulkifli Shafie dan mengetahui tentang  Public Gold (PG), saya telah nekad menyertai PG pada awal  2013 sebagai Dealer sehingga sekarang .

Public Gold sebuah syarikat jual beli emas yang investor friendly.  Ia menawarkan emas pelaburan fizikal berkualiti tinggi 999.9 berstatus LBMA  dengan harga yang murah dan spread yang rendah. Urusan jual beli emas sangat mudah iaitu secara online 24 jam, setiap hari  .

Keyakinan saya  terhadap  PG  makin tinggi apabila PG  menerima pengiktirafan  Sijil  Patuh Syariah  dari Amani Advisors. Dengan kelebihan ini , saya yakin untuk terus bersama  PG dengan selesa dan tenang.

Saya  berazam  untuk terus berkongsi  kebaikan menyimpan emas dengan  masyarakat dan berdoa agar lebih ramai rakyat Malaysia mencapai financial freedom dengan aset mulia EMAS ciptaan Allah, Insyaallah .

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Aqila

 

 

Master Dealer PG00054711
Aqila Binti Ali Redza
+6019-379 6503
FB: www.fb.com/aqila.aliredza

Saya bermula dengan ZERO ILMU EMAS. Ketika itu saya masih muda baru berumur 24 tahun. Ambil langkah berani mulakan simpan 1 dinar emas. Berkat yakin dengan platform PG yang membuat penyimpannya teruja apabila memlikinya dengan kekuatan yang ada pada PG iaitu bebas GST, patuh syariah dan emas bertaraf antarabangsa membuatkan saya tidak teragak untuk simpan emas Public Gold.

Alhamdulillah, kini saya bersama team dan di luar sana mampu bergelar 1 Million Dollar Dealer Public Gold pada usia yang sangat muda 25 tahun. Tiada lain melainkan memberi awareness kebaikan menyimpan emas dan pilihan yg betulb serta selamat buat semua bakal dan pelanggan Public Gold di luar sana. Saya sangat teruja punyai bisness sendiri bersama platform Public Gold dan buat betul-betul hingga berjaya. Success is predictable !

Ayuh. Sertai saya berkongsi ilmu emas di website www.publicgoldbangi.com dan facebook Aqila Ali Redza.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Fadzlin

 

 

Master Dealer PG052793
Fadzlin Binti Abas
+6019-776 2793
FB: www.fb.com/fadzlin.abas

Tujuan saya menyimpan emas adalah ingin menyelamatkan simpanan dari dimakan inflasi dan dirompak secara terhormat oleh pihak tertentu.
Alhamdulillah, pada 6/2/2015 setelah membuat kajian tentang Public Gold, saya telah membeli 10gram emas Public Gold sebagai simpanan emas pertama saya.

Disember 2015, saya telah mengikuti program SIP di Penang. Dari situ saya mengenali lebih dekat pengasas utama Public Gold, Dato Louis Ng. Tidak dinafikan, beliau seorang usahawan yg sgt positif dan mempunyai pandangan jauh dlm perniagaan ini.

Sepanjang saya mengikuti SIP, saya yakin Public Gold boleh berkembang pesat ke peringkat antarabangsa. Jadi, saya mengambil peluang untuk menjadi usahawan emas, bermula sebagai Priority Dealer pada 30/12/2015.

August 2016, saya mula focus dengan Public Gold. Tiada istilah jemu mahupun putus asa dlm diri ini utk terangkan kelebihan Public Gold kepada orang ramai. Alhamdulillah pada 25 Mac 2017, saya dinobatkan sbg Master Dealer Public Gold yang sah, Superstar Dealer (2016) dan Club 100 (2016). Kini, saya merupakan salah seorang local speaker Public Gold dan saya akan terus berkongsi ilmu bersama mereka yang ingin menyimpan emas dan perak di Platform yang jujur dan selamat ini.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

  Hj. Mohd Suliman1

 

 

Master Dealer PG027857
Hj. Mohd Suliman Bin Hafid & Hjh. Aminah Bte Mohamed
+65 9224 6333
FB: www.fb.com/AimanDinar

Saya mula tertarik dengan keindahan syiling Dinar Emas. Kemudian diperkenalkan dengan Pelaburan Emas Fizikal melalui Public Gold pada tahun 2012 dan masih teruskan bersama Public Gold sebagai penyimpan emas tegar sehingga ke hari ini. Saya amat yakin Public Gold merupakan Platform yang cukup mudah, selamat dan ‘menguntungkan’ jika kita tahu cara dan mempunyai ILMU Pelaburan EMAS yang betul.

Public Gold sentiasa berinovasi dengan idea2 baru untuk perkembangan dan kemajuan bisnes terutama sekali di Singapura. Selain menjadi ‘One Stop Centre’ untuk penggemar emas, Public Gold Singapura merupakan syarikat pertama yang : 1. Jual beli emas Patuh Shariah 2. Ar-Rahnu Pajak Gadai Islam 3. Syiling Dinar dan Dirham 4. Program Tabungan Emas serendah 1gm .

Saya akan terus kongsikan kepada warga Singapura dan siapa sahaja di luar sana yang ingin kukuhkan ekonomi mereka melalui perlaburan emas Public Gold.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

KHAJA NAZIMUDEEN   Siti Rosniza

 

 

 

Master Dealer PG027585
Khaja Nazimudeen Yaacop & Siti Rosniza Binti Mohd Amir
+6016-557 9027
FB: www.fb.com/khajaWanGoldSilver

Alhamdulillah, Saya dan isteri mula mengenali Public Gold bukan bermula dengan Pelaburan atau Perniagaan. Kami bermula hanya kerana ingin selamatkan duit simpanan dari kebocoran.

Setelah mendalami ilmu emas sebaiknya dan mengenali Public Gold lebih dekat, hidup kami berubah 360 darjah. Kami telah berjaya menjadi penyimpan emas tegar malah duit kami tidak lagi bocor kepada sesuatu yang tidak bermanfaat.

Di samping itu juga kami mendidik ramai masyarakat diluar sana agar belajar menyimpan dengan kaedah simpan emas produk Public Gold yang terbaik di Malaysia.

Public Gold sememangnya satu platform yang terbaik bagi sesiapa yang mencari ilmu emas serta emas khas untuk pelaburan dan simpanan disamping boleh dijadikan sebagai platform PERNIAGAAN tanpa sempadan.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Haris Halim  

Master Dealer PG045691
Muhd Haris Halim
+6019-352 0178
FB:  www.fb.com/haris.halim.5
Blog
harishalim.wordpress.com/

Pada asalnya saya bukan peminat & penyimpan emas. Namun setelah saya mengetahui potensi sebenar emas, saya telah memulakan misi pencarian emas yang terbaik. Disebabkan saya adalah seorang yang busy, saya perlukan emas yang mudah dibeli, mudah dijual, kalau boleh, beli secara online, ada pilihan untuk beli emas dan simpan dalam akaun, dan yang penting, murah!

Akhirnya saya ketemu ciri-ciri tersebut dan mendapat lebih lagi. Emas tersebut boleh dibeli secara 24jam walaupun anda berada di luar negara, ada system introducer di mana saya mendapat bimbingan emas percuma di samping staf Public Gold yang sentiasa membantu memudahkan urusan.  

Setelah mengenal pasti & yakin sepenuhnya Public Gold menawarkan Emas yang Terbaik, pada Harga Terbaik dengan Cara  yang Terbaik, saya tidak menoleh ke belakang lagi.

Sekarang saya bukan sahaja seorang  penyimpan, malah berkongsi dengan masyarakat dan memberi bimbingan secara percuma  kepada sesiapa sahaja yang ingin menyimpan emas dengan cara yang betul dan mudah.

Alhamdulillah, Public Gold semakin kukuh dari hari ke sehari sama ada di dalam dan di luar negara. Oleh itu saya amat bersyukur kerana telah dipertemukan dengan Public Gold dan saya amat rekomen emas Public Gold bukan atas kapasiti saya sebagai seorang dealer, tetapi atas kapasiti sebagai seorang penyimpan emas yang mahukan every cents of your money worth it!

______________________________________________________________________________________________________________________________________

 Noorazli Affendy 

Master Dealer PG00055625
Noorazli Afeenddy Bin Rusli
+6019-218 7992
FB: www.fb.com/fendy.upp

Ada apa dengan emas?

Persoalan itu hanya berjaya dijawab oleh Public Gold. Pelbagai kajian dibuat, akhirnya saya akur Public Gold merupakan platform terbaik dan telus. Public Gold menyediakan ilmu emas secara komprehensif supaya wujud kesedaran untuk menyimpan emas. Pelbagai bentuk ilmu emas disalurkan kepada masyarakat.

Bagi saya pula, Public Gold telah banyak mengubah diri saya. Saya melalui proses perubahan apabila mengambil keputusan bergiat aktif sebagai dealer Public Gold. Hari ini saya selaku Local Speaker merupakan antara dealer Public Gold yg aktif berkongsi ilmu emas kepada masyarakat.

Pesan mentor saya:- antara orang yg berjaya adalah orang yang berani berubah. Alhamdulillah Public Gold dan mentor-mentor perniagaan emas saya berjaya mengubah saya supaya menjadi orang yg positif, bijak kewangan dan menjadi individu yang bermanfaat untuk masyarakat.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

 Norsuzilawati 

 

 

 

Master Dealer PG000207
Norsuzilawati Isa (Suzie Isa)
+012 2602747
FB: www.fb.com/Suzie.Isa

Sebelum 2009, saya tidak berminat dengan emas apatah lagi membeli dan menyimpannya. Ketika itu, saya hanya ada barang kemas hadiah perkahwinan dan pemberian dari mak sahaja.

Segalanya berubah pada Jun 2009. Pelaburan pertama saya hanya untuk 'beranakkan' duit yang ada bagi membina rumah impian. Tidak pernah terdetik menjadi penyimpan emas apalagi peniaga emas. Hasil keuntungan pelaburan emas dan menjadi dealer, wang saya berjaya 'diberanakkan'!

Kalau ikut logik, ada duit, bina rumah, maka duit akan habis kan? Tetapi dengan emas Public Gold, saya dapat bina rumah, ada lebihan emas dan menjadi peniaga emas dengan pendapatan pasif setiap bulan. Sangat seronok!

Itu cerita 8 tahun lepas. 
Alhamdulillah.. Kini, saya merupakan seorang Master Dealer yang aktif bukan sahaja sebagai penyimpan tegar malah selalu berkongsi ilmu dan manfaat simpanan emas serta merekrut lebih ramai dealer Public Gold.

Emas adalah aset yang mampu milik. Semua rakyat Malaysia harus milikinya dan berpeluang menjadi dealer Public Gold.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

 
Ahmad Aizuddin 

 

 

Star Master Dealer PG00074189
Ahmad Aizuddin Bin Mohd Kamal

+60139541687
FB: www.fb.com/aizgold

Blog: www.aizkamal.com

Bismillah, syukur diberi peluang memberikan sedikit testimoni ini. Moga menjadi inspirasi kepada pembaca.

Emas disebut berulang kali dalam Quran antaranya dalam surah Ali-Imran ayat 14. Sudah tentu ada sesuatu yang istimewa dengan emas ini sehingga diberikan kedudukan yang istimewa tercatat dalam kitab suci.

Pengalaman saya buat simpanan wang. Namun, gagal. Wang yang saya simpan sentiasa tidak pernah cukup dan bertambah, malah berkurang akibat boros berbelanja. Akhirnya anak muda seperti saya ini gagal ada simpanan.

Selain masalah sikap, cara simpanan perlu betul dan simpan dengan berilmu. Jujur saya belum pernah jumpa syarikat emas di Malaysia seaktif Public Gold mendidik masyarakat celik emas dengan seminar yang dianjurkan di seluruh Malaysia.

Bermula dengan menjadi penyimpan emas tegar saya mula berkongsi dengan ramai orang tentang kebaikan simpanan emas ini.

Saya recommend anda berurusniaga dengan Public Gold. Sangat mudah, cepat, mesra pelanggan.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

 AMIRUL FARHAN BIN KHAIRUL SALLEH

 

 

 

Priority Dealer PG00064239
Amirul Farhan Bin Khairul Salleh
+6013-235 2219
Blog: www.amirulfarhan.my

Alhamdulillah, Mirul diketemukan dengan Public Gold tahun 2015 pada semester ke-3 iaitu tahun ke-2 degree saya di pusat pengajian, yang mana dari situ saya mula belajar menyimpan emas fizikal demi memastikan yang saya dapat mendisiplinkan diri agar tidak terjerumus ke dalam syurga wang dunia.

Mirul bermula sebagai penyimpan emas disebabkan tertarik pelbagai koleksi design 1gram Public Gold, ianya seperti menyimpan koleksi setem bezanya ianya lebih berharga iaitu koleksi pelbagai design yang bernilai EMAS!

Walaupun agak sakit nak menyimpan tapi Mirul gagahkan untuk menyimpan 1 bulan 1 gram. Alhamdulillah, 12 bulan Mirul menyimpan emas, hasil yang terkumpul hampir 30 gram. Saya jangka 1 gram 1 bulan, selepas 12 bulan saya dapat 12 gram, jangkaan saya meleset dan saya bersyukur sangat kerana duit PTPTN saya dapat gunakan dengan baik.

Sekarang pada tahun 2017 Mirul giat aktif bantu pelajar, pekerja baharu golongan terutama gen-y dengan berkongsi asas ilmu menyimpan & pelaburan emas fizikal yang selamat secara online dan juga offline dapat merancang masa hadapan lebih baik. ?

______________________________________________________________________________________________________________________________________

 Azril Hisham  

 

 

Priority Dealer PG00064616
Azril Hisham Bin Kamal Bashah
+6019-669 0809
FB: www.fb.com/azrilhisham.kamalbashah
Blog: www.azrilhisham.com

Syukur Alhamdulillah. Saya telah berjaya mulakan simpanan emas dan perak Public Gold sejak tahun 2015 dan ianya merupakan satu perkara yang baik bagi saya dan keluarga. Kalau dahulu, saya seorang yang boros berbelanja. Duit gaji tidak tahu kemana. Namun sekarang tidak lagi. Sebahagian duit gaji yang saya terima setiap bulan pasti akan dialihkan kepada emas dan perak.

Ditambah lagi dengan keadaan ekonomi yang merundum ketika ini, pekerjaan saya dalam sektor minyak dan gas menjadi tidak stabil. Jadi, langkah penjimatan dan mencari alternatif pendapatan perlu saya buat segera. Menjadi dealer di Public Gold adalah caranya dimana saya boleh mendapat pendapatan aktif, pasif dan elak boros (berjimat).

Public Gold dikenali sebagai 'ONE STOP CENTER'. Mudah beli dan mudah jual. Mempunyai cawangan yang banyak di serata negeri, Singapura, Indonesia ketika ini dan ada kerjasama dengan POS ArRahnu.

Kini, saya aktif dan suka berkongsi tentang ilmu emas dan perak kepada orang ramai. Kenapa pilih emas dan kenapa pilih Public Gold.

Saya syorkan kepada rakan-rakan yang baca testimoni saya ini, mulakan tindakan anda segera. Simpanlah emas dan perak. Sekian...

______________________________________________________________________________________________________________________________________

 MOHAMAD NAZRI BIN MAT IRANI  

Priority Dealer PG041453
Mohamad Nazri Bin Mat Irani
+6013-3616272 
FB: www.fb.com/mohamadnazrimatirani

Alhamdulillah, bermula dengan menyimpan, sekarang sebagai usahawan emas dan aktif menyebarkan dan berkongsi ilmu emas.

Saya bersyukur kerana berjumpa dengan Public Gold yang menyediakan platform terbaik untuk saya mulakan simpanan. Di Public Gold kita boleh dapatkan aset emas dan perak yang pelbagai berat dan bentuk termasuklah jongkong emas, dinar emas, barang kemas jongkong perak dan dirham perak. Pastinya harga lebih murah, syarat jual beli yang menarik, kualiti dan ketulenan emas tidak diragui dan pelbagai reka bentuk kad sijil emas yang boleh dijadikan koleksi.

Public Gold menjadi peneraju utama dalam menyediakan perkhidmatan simpanan emas di dalam akaun emas yang disokong 100% dengan emas fizikal melalui Program Akumulasi Emas atau Gold Accumulation Program (GAP). Program ini membantu saya untuk menyimpan emas sedikit demi sedikit serendah RM100 atau 1 gram.

Public Gold juga menawarkan peluang menjadi usahawan emas dengan menjadi agen Public Gold. Latihan dan peluang untuk membina empayar emas bersama Public Gold telah terhidang dan setiap orang pasti boleh kaya dan berjaya dengan emas!

______________________________________________________________________________________________________________________________________